Menu
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Physicochemical - Milk

Παράμετροι Ελέγχου

1. Περιεκτικότητα σε λίπος (FAT)

2. Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες (PROTEIN)

3. Περιεκτικότητα σε Λακτόζη (LACTOZE)

4. Περιεκτικότητα σε Στερεό Υπόλειμμα άνευ Λίπους (Σ.Υ.Α.Λ.)


back to top

ELQA Programs        Phone: 2410 684 448        Mobile: 697 639 1477        FAX: 2410 684 650        E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.