Menu
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Διεργαστηριακό Σχήμα Ελέγχου Clostridium perfringens (CP) / Clostridium perfringens, Spores (CP_Spores) / Pseudomonas aeruginosa (PA) / Staphylococcus aureus (SA) - Πόσιμο Ύδωρ

Διαθέσιμες Παράμετροι Ελέγχου:

1. Clostridium perfringens (CP)

2. Clostridium perfrigens_Spores (CP_Spores)

3. Staphylococcus aureus (SA)

4. Pseudomonas aeruginosa (PA)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γάλα (Milk) - pH Marteilia refringens στα τρόφιμα »

επιστροφή στην κορυφή

ELQA Programs             Mobile: 697 639 1477              E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.