Menu
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Γάλα - Φυσικοχημικός Έλεγχος

Πρόγραμμα Φυσικοχημικού Ελέγχου Γάλακτος

1. Περιεκτικότητα σε λίπος (FAT)

2. Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες (PROTEIN)

3. Περιεκτικότητα σε Λακτόζη (LACTOZE)

4. Περιεκτικότητα σε Στερεό Υπόλειμμα άνευ Λίπους (Σ.Υ.Α.Λ.)

5. Προσδιορισμός Σημείου Πήξεως (FREEZING POINT)

6. Μέτρηση pH (pH)

7. Ανίχνευση Παρουσίας Αντιμικροβιακών Παραγόντων (ΑNTIBIOTIKA / ANTIBIOTICS)

8. Σωματικά κύτταρα (Somatic cells)


επιστροφή στην κορυφή

ELQA Programs        Phone: 2410 684 448        Mobile: 697 639 1477        FAX: 2410 684 650        E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.