Γάλα (Milk) - Σημείο Πήξης (Freezing Point)
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Εκτύπωση
Παράμετροι ελέγχου
Σημείο Πήξης / Freezing Point
επιστροφή στην κορυφή
Παράμετροι ελέγχου
Σημείο Πήξης / Freezing Point
ELQA Programs Mobile: 697 639 1477 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.