Menu
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Ημερολόγιο ELQA για Βιοαναλυτικά Εργαστήρια

 

 

 ΕΤΟΣ 2021

ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – BIOLabs

ELQA PT PROGRAM – BIOLabs   2021

2021- ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ / ROUND

   ΕΝΑΡΞΗ / START       ΛΗΞΗ / END

1. ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ             (PHYSICOCHEMICAL- DRINKING WATER)

2. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ          (ΜICROBIOLOGICAL- DRINKING WATER)

3. ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ                 (PHYSICOCEMICAL-WASTE)

 4. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ   (ΜICROBIOLOGICAL-WASTE)

5. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ   (MICROBIOLOGICAL-SEA)

6. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ   (ΜICROBIOLOGICAL- FOOD)

7. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ     (SALMONELLA - FOOD)

8. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΛΥΣΤΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ                   (LISTERIA - FOOD)

 K1: 29/03/2021

 K2: 31/05/2021

 K3: 06/09/2021

 K4: 08/11/2021

 K1: 12/04/2021

 K2: 14/06/2021

 K3: 20/09/2021

 K4: 22/11/2021

 

  9. ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ 

     (ΗEAVY ΜETALS - DRINKING WATER)

 10. ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ

     (ΗEAVY ΜETALS - WASTE)

 11. ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

 12. ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Τα Προγράμματα (9) και (10) προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στα Προγράμματα (1) και (3) αντίστοιχα.

Τα Προγράμματα (9) έως και (12) πραγματοποιούνται στον Κύκλο Ελέγχου Κ4, μία φορά κάθε έτος. 


επιστροφή στην κορυφή

ELQA Programs        Phone: 2410 684 448        Mobile: 697 639 1477        FAX: 2410 684 650        E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.