Menu
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Μέλι - Έλεγχος Ποιότητας

Οι παράμετροι ελέγχου είναι:

  • Υγρασία - Moisture
  • Αγωγιμότητα - Conductivity
  • Σάκχαρα - Sugars
  • Υδροξυ-μεθυλο-φουρφουράλη - HMF
  • Διαστάση - Diastase
  • Προλίνη - Proline
  • Γυρεόκοκκοι - Thyme pollen (Αριθμός γυρεόκοκκων ανά 10gr δείγματος)
  • pH
  • Οξύτητα - Acidity
  • Μη διαλυτές ουσίες - Non-solube matter
  • Χρώμα - Colour

επιστροφή στην κορυφή

ELQA Programs             Mobile: 697 639 1477              E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.