Μέλι - Έλεγχος Ποιότητας
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Εκτύπωση
Οι παράμετροι ελέγχου είναι:
- Υγρασία - Moisture
- Αγωγιμότητα - Conductivity
- Σάκχαρα - Sugars
- Υδροξυ-μεθυλο-φουρφουράλη - HMF
- Διαστάση - Diastase
- Προλίνη - Proline
- Γυρεόκοκκοι - Thyme pollen (Αριθμός γυρεόκοκκων ανά 10gr δείγματος)
- pH
- Οξύτητα - Acidity
- Μη διαλυτές ουσίες - Non-solube matter
- Χρώμα - Colour
επιστροφή στην κορυφή