Menu
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://elqa.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Νέα / Ανακοινώσεις

Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος "Εξειδίκευση στη Εργαστηριακή Ανάλυση στο πεδίο της Μικροβιολογίας Ύδατος"

Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος

https://learning.uth.gr/water_microbiology/ 

«Εξειδίκευση στη Εργαστηριακή Ανάλυση στο πεδίο της Μικροβιολογίας Ύδατος»

Συνολική Διάρκεια: 100 ώρες ανά πρόγραμμα
Δίδακτρα: 270,00 ευρώ
ECTS/ECVET 7
Φορέας Υλοποίησης ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Τύπος Πιστοποιητικού: Πιστοποιητικό Εξιδεικευμένης Επιμόρφωσης
Επιστημονικά Υπεύθυνος: Άγγελος Παπαϊωάννου
Αναπληρωτής Επιστημονικά Υπεύθυνος: Γεώργιος Κολιάκος

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μεταβαίνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://learning.uth.gr/water_microbiology/

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος

Άγγελος Παπαϊωάννου, Καθηγητής ΠΘ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6976391477

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη Προγράμματος Ελέγχου Ποιότητας Μελιού

Τα Προγράμματα ELQA σας ενημερώνουν ότι από το 2021 θα υλοποιείται διεργαστηριακό σχήμα ελέγχου ποιότητας μελιού. Οι παράμετροι ελέγχου παρουσιάζονται στην ελεκτρονική διεύθυνση: https://www.elqa.gr/el/2013-04-25-08-42-34/meli-metrisi-gyreokokkon

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα εργαστήρια να δηλώσουν συμμετοχή.

Διαβάστε περισσότερα...

ΝΕΟ ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Τα Προγράμματα ELQA ανακοινώνουν την έναρξη νέου Διεργαστηριακού Σχήματος με τίτλο: "Έλεγχος Ποιότητας Γάλακτος". Ο Κύκλος Ελέγχου για το 2021 θα πραγματοποιηθεί 31.05.2021. Καλούνται τα ενδιαφερόμενα εργαστήρια να δηλώσουν συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2410684448 / 6976391477.

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη Προγράμματος "Ειδικοί Ανοσολογικοί Δείκτες"

Τα Προγράμματα ELQA ανακοινώνουν την έναρξη ενός νέου Διεργαστηριακού Προγράμματος με τίτλο: "Πρόγραμμα Ειδικών Ανοσολογικών Δεικτών", το οποίο περιλαμβάνει τις ακόλουθες εξετάσεις:

ΕΞΕΤΑΣΗ  ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 
Αυστραλιανό αντιγόνο (HBsAg)  <0,13 COI     ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Αντισώματα Ερυθράς (Rubella) IgG <4.9 IU/ml    ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Αντισώματα HIV-I & HIV-II (AIDS)  <1 S/CO        ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Αντισώματα Τοξοπλάσματος (IgG) <4 IU/ml       ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Αντισώματα κυτταρομεγαλοϊού (CMV) IgG  <4 UA/ml      ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Αντισώματα κυτταρομεγαλοϊού (CMV) IgM <0,7 EU/ml   ΑΡΝΗΤΙΚΟ 
RA - Test  
Mono - Test  

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Διαγνωστικά Εργαστήρια να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη Προγράμματος 25-ΟΗ-D3

Τα Προγράμματα ELQA ανακοινώνουν την έναρξη υλοποίησης Διεργαστηριακού Προγράμματος για τον έλεγχο της βιταμίνης D (25-ΟΗ-D3). Καλούνται τα ενδιαφερόμενα εργαστήρια να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής, για έναν κύκλο ελέγχου, ανέρχεται στα 110 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Διαβάστε περισσότερα...

Διεργαστηριακό Σχήμα Ελέγχου Περιβαλλοντικών Συνθηκών Εργαστηρίου (Επιφάνειες)

ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 

Τα Προγράμματα ELQA ανακοινώνουν την έναρξη νέου Διεργαστηριακού Σχήματος με τίτλο "Έλεγχος Περιβαλλοντικών Συνθηκών Εργαστηρίου" που θα πραγματοποιηθεί στις 02/09/2019 και στις 18/11/2019. Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Βιοαναλυτικά Εργαστήρια να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη Διεργαστηριακών Προγραμμάτων Προσδιορισμού Σαλμονέλας & Λιστέριας στα Τρόφιμα

Τα Προγράμματα ELQA σας ανακοινώνουν ότι πλέον των διεργαστηριακών προγράμματων ανίχνευσης σαλμονέλας και λιστέριας στα τρόφιμα, διατίθονται και τα αντίστοιχα ποσοτικά διεργαστηριακά προγράμματα ελέγχου σαλμονέλας και λιστέριας στα τρόφιμα.  

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ELQA Programs             Mobile: 697 639 1477              E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.