Γάλα - Φυσικοχημικός Έλεγχος
- font size decrease font size increase font size
Πρόγραμμα Φυσικοχημικού Ελέγχου Γάλακτος
1. Περιεκτικότητα σε λίπος (FAT)
2. Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες (PROTEIN)
3. Περιεκτικότητα σε Λακτόζη (LACTOZE)
4. Περιεκτικότητα σε Στερεό Υπόλειμμα άνευ Λίπους (Σ.ΥΑ.Λ.)
5. Προσδιορισμός Σημείου Πήξεως
6. Μέτρηση pH
7. Έλεγχος Σωματικών Κυττάρων (SOMATIC CELLS)
8. Ανίχνευση Παρουσίας Αντιμικροβιακών Παραγόντων (Αντιβιοτικά)
back to top